Det finns många fördelar med att tanka annorlunda

Att tanka obemannat betyder inte att man alltid är ensam, men det betyder att man kan få vara lite ostörd en stund. Till exempel om man är nygift. Eller när man har ett socialt yrke där man träffar många människor varje dag. Då kan det vara riktigt skönt att få en stunds avkoppling genom att fylla sin bil på St1 och få lugn och ro. Två exempel på att annorlunda fördelar med att tanka hos St1..

Se våra nya reklamfilmer och lyssna på vår nya radioreklam

Taxichauffören

Nygifta

Mediet

Radioreklam

Nysning

Priapism

Gaser

Bristande självkontroll

Men det kan också vara andra mer personliga händelser som gör att man känner sig glad att vara kund på St1. Som om man råkar ut för det oerhört pinsamma att kjolen har fastnat innanför strumpbyxorna när man klär sig.

Eller att man har fått en finne mitt i pannan. Eller när man är sådär himla lycklig och nykär och har fått ett kärleksbevis på halsen.
Det är också bra exempel på annorlunda fördelar med att tanka obemannat på St1.

Är det verkligen så himla annorlunda att tanka på St1, eller att tanka obemannat över huvud taget?

Nej, det är klart att det inte är, det är inte själva tankningen som är annorlunda. Men vi har ingen personal på våra stationer eftersom vi inte har några butiker, toaletter eller annan traditionell kringservice. Detta gör att vi kan erbjuda dig ett lågt pris när du tankar hos oss. Vi fokuserar helt och hållet på att ge dig en snabb och enkel tankningsupplevelse. Så det som är annorlunda hos oss är vårt sätt att tänka och agera för att göra det bästa för dig som kund och samtidigt långsiktigt för vår miljö.

Det som är mest annorlunda med oss är kanske den vision som genomsyrar hela vårt företag – att vara det ledande energibolaget som bidrar till avskaffandet av fossila bränslen. Vi har som mål att helt ersätta fossila bränslen. Det sker såklart inte över en natt, utan är ett långsiktigt mål som måste ske i balans med vår bilparks utveckling. 

Det ligger såklart i tiden att vi aktivt måste värna om vår miljö och göra saker på nya sätt. Det krävs en del mod eftersom det är en snårig väg mot målet. Och modiga är vi. Du kan t ex följa våra priser i realtid via Twittrer. Du kan också enkelt hitta ursprungsinformation för våra bränslen på här på hemsidan. Något vi var först med att redovisa för att driva utvecklingen i en positiv riktning. Vi tänker helt enkelt lite annorlunda, så att du ska kunna tanka billigare och bättre.

Välkommen till oss på St1