Jobba hos oss på St1

Att vara anställd på St1 är speciellt – varje dag. Vi försöker göra saker annorlunda. Hela tiden. Vi ifrågasätter det som känns "givet", strävar efter att tänka nytt och väljer enkla pragmatiska lösningar framför tunga och byråkratiska. Allt för att skapa en lönsam affär där varje tjänad krona går till investeringar som ska ta oss mot målet – att bli det mest CO2 medvetna företaget i branschen och avveckla fossila bränslen på ett kontrollerat sätt.

Som medarbetare på St1 är man delaktig i nästan allt som sker i företaget. Som företag är vi krävande men också generösa och öppna. Vi arbetar nära varandra i en informell organisation. Här är det högt i tak och nära till beslut. Det innebär mycket ansvar men också stor frihet.

Vårt företag är det vi skapar tillsammans med respekt för affären, våra kunder och kollegor och för vår omgivning. Vår utmaning är att sträva efter ständig förändring och förbättring.
Vill du bli kollega till oss? Då är du en person som får energi i förändring.

Vår arbetsplats i Stockholm

Vårt huvudkontor ligger i Sundbyberg nära alla tänkbara kommunikationer. Vi sitter i öppet landskap i ljusa fina lokaler på Löfströms Allé. I huset finns träningsmöjligheter och en lunchrestaurang. Det tar bara ett par minuter att gå in till Sundbybergs centrum.
 

Raffinaderiet i Göteborg

I Göteborg har vi arbetsplatser vid Raffinaderiet på Hisingen. Här sitter de flesta av oss som har kontorstjänster i egna rum men det finns också avdelningar som arbetar i landskap. I lokalerna finns träningsmöjligheter och en egen restaurang.
 

Jobba på station

Shellstationerna som ingår i vår verksamhet är bemannade och drivs av 7-Eleven (Reitangruppen). Tycker du att det vore roligt att jobba på någon av dessa stationer vänder du dig direkt till respektive station.

Våra St1-stationer är alla obemannade. Hitta dem under Bensinstationer.