St1 twittrar priser i realtid

Vi älskar att jobba hårt för att säkerställa att våra kunder alltid kan tanka till ett lågt pris på våra St1-stationer. Det gör vi genom att genomföra runt 1000 priskontroller varje dag och mellan 200 och 1500 prisändringar. Med det hoppas vi att våra kunder lämnar våra moderna stationer lite gladare efter att ha tankat till våra låga priser.

Nu twittrar alla våra stationer sina låga priser

Genom att vi vill göra saker och ting annorlunda utmanar vi oss själva hela tiden. Och att få våra stationer att twittra ut sina priser är väl annorlunda? Det gör det enkelt för dig som kund att se din stations låga pris. Alla St1-stationer har sin egen hashtag-adress,tex #St1Domsjo, dessa adresser hittar du på din station. Vi gör 200–1 500 prisändringar per dygn, så troligen blir vårt Twitterkonto ett av Sveriges mest aktiva. Följ oss gärna på Twitterkonto @St1Sverige– med viss risk för utmattning.

Här kan du se vårens nya reklamfilmer

Att få en katt att lyssna på våra St1-stationers uppmaning om att följa dem på Twitter är svår och för en katt är det väldigt annorlunda. Lika svårt är det för en människa att förstå att en St1-station flirtar för att bli följd på Twitter. Det är också väldigt annorlunda. 

Toodeloo Honey!